Vrolijke kunstsokken

 In Blog

Volg jij de trend als het om kleding of om sokken gaat? Als we de berichtgeving op internet moeten geloven, zijn witte sokken in dit jaar. “Saai!”, zeggen wij. Daar word je toch niet vrolijk van. Er is al zoveel serieus om ons heen, dan ga je toch liever lekker gekleurd of kunstzinnig door het leven. Doe waar je je lekker bij voelt en doe – draag – wat bij je past. Bij ons zijn dat deze vrolijke kunstsokken.

Kunstsokken met een afbeelding van een beroemd kunstenaar; onder meer van Mondriaan, Vincent van Gogh of Leonardo da Vinci. Gaaf hè, loop je zomaar met Mona Lisa op je enkels. Hoe kunstzinnig kan je het hebben.

Kunstsokken als cadeau

De kunstsokken lenen zich uitstekend als cadeau, zijn ook als cadeauset verkrijgbaar. Mooi verpakt met een prachtige bijpassende giftbox. De sokken zijn per stuk te koop of verpakt met drie of vijf paar in een geschenkdoos. Je kunt eraan denken ze in een kerstpakket te verwerken. Als je bijvoorbeeld een typisch Hollands kerstpakket hebt, dan passen de sokken van Vincent van Gogh of met een delfts blauwe print daar uitstekend bij.

Kijk dan! Deze kunstsokken

Zullen we er gewoon ‘ns een aantal laten zien? Kijk! Wat vind je ervan?

Niet alleen mooi, ook nog
★ van zacht katoen en stretchy
★ met wasbestendige heldere kleuren
★ gemaakt van betere materialen, zodat de sokken lang meegaan; duurzaam dus
★ gemaakt van katoen dat 100% biologisch is verbouwd

En? Iets voor jou?

Om weg te geven aan relaties, om cadeau te doen aan medewerkers of om je eigen kleurrijke collectie van kunstsokken op te bouwen.

Er zijn nog veel meer modellen. Hartstikke leuk!

Geïnteresseerd? We denken graag met je mee welke sokken bij jou passen. En we bedenken er ook nog ‘ns een compleet geschenk- of kerstpakket bij. Na jouw gegevens te hebben ontvangen, hoor je snel van ons.




    Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
    La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

    P.s. Een wens voor compleet eigen sokken, speciaal voor jou ontwerpen? Ook dat kan bij La Touche Magique.

    Recommended Posts

    Start typing and press Enter to search